Gasoline Magazine är en tidskrift skapad av ett gäng motorentusiaster som testade om det gick att göra en tidning med ett innehåll vi själva gillade, helt utan kompromisser. I januari 2006 kom det första numret av Gasoline Magazine ut och bevisligen gjorde vi något ni läsare uppskattar, då vi nu sexton år senare är en av landets ledande motortidningar. Dessutom arrangerar vi årliga Gasoline-event och deltar i det som händer i motorvärlden.
Gänget bakom Gasoline har vuxit under åren.  I dagsläget är vi över 20 personer som ser till att snappa upp och dokumentera det bästa inom det vi gillar mest, nämligen hot rods, kustoms, muskelbilar, motorcyklar och racing. Oavsett om det är ett bygge som kostat 2 000 kronor eller en miljon att slå ihop, så ska det inspirera. Det är vårt mål.
Vi har hela tiden strävat efter att hålla en hög nivå, både gällande foto, layout och papperskvalité, vilket gör Gasoline unikt.

Vi fortsätter att göra det vi tycker är kul och själva vill läsa om och hoppas att det faller er läsare i smaken även i fortsättningen.

Trevlig läsning

2022,

nu höjer vi ribban lite till!

Våra prenumeranter blir fler och fler, samtidigt som lösnummerförsäljningen minskar. Försäljningsställen försvinner och papperspriserna rusar i höjden, samtidigt slängs tusentals tidningar som inte säljs i butik.

Ska vi ånga vidare och rycka på axlarna, eller ska vi premiera er trogna prenumeranter och erbjuda det där lilla extra och lyfta Gasoline ytterligare ett snäpp?
­- Vi har förstås valt det sistnämnda.

Från och med nu kommer Gasoline bli tjockare och tryckas på ännu finare papper, en produkt vissa kallar Bookazine, en blandning mellan bok och tidning.
Utgivningen sker kvartalsvis, det kommer dessutom ges ut ett antal specialutgåvor som kommer att säljas via vår webshop.

För er prenumeranter rullar det bara på, och för er som vill köpa lösnummer går det också bra men nu via vår webshop och utvalda återförsäljare.

Har ni några frågor så är ni välkomna att ringa oss på 08-39 48 00.

//Peter

Se Mackan på besök hos Gasoline Magazine